Filtrare

RESETEAZA

Tehnologia Abatorizarii Taurinelor 4

  ACEST VIDEOCLIP POATE CONTINE IMAGINI CARE AR AFECTA IUBITORII DE ANIMALE In acest video putem observa urmatoarele etape ale obtinerii semi-carcaselor de taurine:  Sectionarea pe linia mediana  Legarea sau îndepartarea vezicii urinare  Desprinderea splinei de pe rumen  Extragerea masei gastrointestinale  Scoaterea ficatului Parcelarea carcasei(2 jumatati) Toaletarea si fasonarea carcase  Dupa executarea acestora semicarcasele se cantaresc, marcheaza si se face controlul (...)

[citeste detalii]

Tehnologia Abatorizarii Taurinelor 3

ACEST VIDEOCLIP POATE CONTINE IMAGINI CARE AR AFECTA IUBITORII DE ANIMALE        Anterior jupuirii se executa legarea si respingerea esofagului, decornarea si detasarea extremitatilor membrelor. Jupuirea incepe de la coada si membre continuandu-se cu o prejupuire a carcasei,o sectionare circulara în jurul rectului si legarea acestuia,jupuirea manuala a abdomenului si partilor laterale ale toracelui iar in final jupuirea mecanica. Ing. Gache Narcis Eliesei

[citeste detalii]

Crezi ca mananci santos?Uita-te la acest documentar! Cu siguranta iti vei schimba optiunile...

                  Salutare tuturor! Probabil cand mancati un hamburger,sau un preparat care arata a orice si miroase a orice in afara de carne, va intrebati de unde,cum,ce fel...? in acest documentar  veti gasiti foarte multe raspunsuri si legaturi, mafia si toata nebunia din industria mancarurilor si a fast food-ului! Vizionare cat se poate de placuta zic deoarece la finalul filmului 70% din vizitatori isi vor schimba radical meniurile.                 (...)

[citeste detalii]

Tehnologia Abatorizarii Taurinelor 2

  ACEST VIDEOCLIP POATE CONTINE IMAGINI CARE AR AFECTA IUBITORII DE ANIMALE      Anterior jupuirii se executa legarea si respingerea esofagului, decornarea si detasarea extremitatilor membrelor. Jupuirea incepe de la coada si membre continuandu-se cu o prejupuire a carcasei,o sectionare circulara în jurul rectului si legarea acestuia, jupuirea manuala a abdomenului si partilor laterale ale toracelui iar in final jupuirea mecanica. Ing. Gache Narcis Elisei

[citeste detalii]

Tehnologia Abatorizarii Taurinelor 1

  ACEST VIDEOCLIP POATE CONTINE IMAGINI CARE AR AFECTA IUBITORII DE ANIMALE      Asomarea se face mecanic si are rolul de a scoate din functiune sistemul nervos central care dirijeaza senzatia de durere fizica precum si instinctul de aparare, fiind pastrat sistemul nervos vegetativ care dirijeaza organele interne(inima, plamanii). Astfel animalul isi pierde imediat cunostinta, stare ce trebuie sa dureze pana in momentul sangerarii.      Sangerarea trebuie facuta cat mai repede posibil si de preferat (...)

[citeste detalii]

Prepararea furajului unic la vacile de lapte

Digestia pentru a putea perfectiona factorului de transformare a nutretului, in productie de lapte sustinute si pe cat posibil perioada de productivitate (fittnes). UNIFEED Conceptul nutritiei UNIFEED sau pe romaneste furaj UNICinseamna hranirea cu ratii echilibrate alcatuite in principiu din cateva sortimente (mixate) amestecate in remorca tehnologica pe intreg anul. In general pentru o vaca lactanta se foloseste: 25-30 kg siloz porumb, 3-4 kg de fan macinat mare 3-4 cm, 5-8 kg semifan de leguminoase, 6-7 kg de furaj concentrat. Toate acestea (...)

[citeste detalii]

Mulsul Vacilor cu robotul

VIITORUL A DEVENIT REALITATE : ROBOTUL AUTOMAT DE MULS   Achizitionarea unui sistem robot automat de muls necesita investitii mari de capital. De aceea, decizia economica daca un robot de muls poate fi cumparat sau nu, trebuie luata cel mai bine atunci când sistemul de muls care exista trebuie înlocuit sau renovat. Ocazia pentru investitie (pretul robotului de muls poate costa chiar si cât al unui sistem conventional de muls) este influentata de urmatorii factori: •  pretul celor doua alternative (...)

[citeste detalii]

produse de la 225 la 231 din 236