Filtrare

RESETEAZA

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XX

Biblioteca tehnologului XX

Nu putini sunt cei care doresc sa isi faca vinul in casa, pentru a fi siguri ca vor avea un vin natural. Dar un vin natural nu va putea ramane la fel tot timpul anului daca nu ii sunt facute anumite tratamente la timp. Pentru cei care doresc sa isi faca propriul vin, le recomand cartea lui Gheorghe Bernaz (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XXIX

Biblioteca tehnologului XXIX

Nu putini sunt cei care doresc sa isi faca vinul acasa si intampina o problema: vinul ramane opal si nu se limpezeste. Pentru cei aflati in aceasta situatie recomand lucrarea Georgetei Septilici - "Limpezirea vinului", ocarte usor de citit ce ofera o multitudine de solutii pentru astfel de (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XVIII

Biblioteca tehnologului XVIII

In orice activitate in care se produc alimente, igiena este foarte importanta, deoarece asigura o garantie asupra calitatii alimentului. Vinul este un aliment foarte important, iar igiena intr-o unitate de vinificatie, atat pentruincapere, cat si pentru utilaje este foarte importanta. Din acest motiv, (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XVII

Biblioteca tehnologului XVII

Astazi va recomand sa cititi cartea "Defectele senzoriale ale vinurilor. Recunoastere, prevenire si tratare" a autorilor Arina Antoce si Ioan Namolosanu. Cu respect,             Aurelian Lupu

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XVI

Biblioteca tehnologului XVI

Cartea cunoscutului oenolog Liviu Grigorica - "Stabilizarea si imbutelierea vinurilor" ofera informatiile strict necesare de care are nevoie un tehnolog, atunci cand isi pregateste vinul sa il puna la sticla, pentru a fi comercializat sau urmeaza sa fie pus la invechit. Cu respect,           (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XV

Biblioteca tehnologului XV

Cartea "Conditionarea, ambalarea si etichetarea vinurilor" a stimatei doamne Arina Antoce este o lucrare de exceptie ce are rolul de a destainui cateva din secretele marilor oenologi, secrete ce stau in spatele unor vinuri puse la invechit. Totodata, lucrarea informeaza si despre regulile ce (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XV

Biblioteca tehnologului XV

Cartea "Conditionarea, ambalarea si etichetarea vinurilor" a stimatei doamne Arina Antoce este o lucrare de exceptie ce are rolul de a destainui cateva din secretele marilor oenologi, secrete ce stau in spatele unor vinuri puse la invechit. Totodata, lucrarea informeaza si despre regulile ce (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XIV

Biblioteca tehnologului XIV

Ampelografia este stiinta care studiaza, in detaliu, fiecare specie de vita de vie. Lucrarea coautorilor Constantin Tardea si Liliana Rotaru, lucrare in doua volume, ofera informatiile complete si necesare atat viticultorilor, cat si tehnologilor. Cu respect,            (...)

[citeste detalii]

Carti de Specialitate
Biblioteca tehnologului XIII

Biblioteca tehnologului XIII

"Manualul inginerului din industria alimentara" este o lucrare ampla care are rolul de a oferi o perspectiva fiecarui tanar inginer ce paseste in acest domeniu. Cu respect,           Aurelian Lupu

[citeste detalii]

produse de la 55 la 63 din 122