Filtrare

RESETEAZA

VitalFields

agricultura

VitalFields

Cu ajutorul aplicaţiei digitale VitalFields orice fermă poate fi gestionată online cu uşurinţă, pentru a obţine rezultate mai bune într-un timp mai scurt. VitalFields este una din cele mai utile şi uşor de folosit aplicaţii. Funcţionează pe tablete, telefoane mobile şi calculatoare, vă scapă de povara registrului de teren şi vine în întâmpinarea dumneavoastră cu detalii şi rapoarte personalizate.   Aflaţi cum vă poate ajuta VitalFields pe site-ul: https://www.vitalfields.com/ro/.  Urmăriţi (...)

[citeste detalii]

Mazzotti Romania

agricultura

Mazzotti Romania

       Mazzotti construiește prima mașină autopropulsată în 1987 și în doar câțiva ani devine liderul de piață în Italia, cu o cotă de 85% din piața națională. Pe parcursul ultimului deceniu, creșterea cererii pentru produse alimentare și, ca urmare, necesitatea pentru o agricultură de precizie au condus compania Mazzotti la dezvoltarea de produse speciale pentru piețe noi, stabilindu-și 80% din producția sa pentru export. Suntem o echipa tânăra şi dinamică, profesionalismul, (...)

[citeste detalii]

Biochem

agricultura

Biochem

    Misiunea noastra este de a crea parteneriate atât cu clienții, cât și cu furnizorii.  Biochem SRL este o companie cu capital 100% românesc. Încă de la înfiinţerea sa în anul 1991 a continuat să crească, iar acest lucru se reflectă în creșterea cifrei de afaceri anuale și în creșterea investițiilor, devenind una dintre firmele de top pe piata de distribuție de produse pentru protecția plantelor, semințe și soluții pentru agricultura bio. Echipa noastră este formată (...)

[citeste detalii]

Horsch Maschinen GmbH

agricultura

Horsch Maschinen GmbH

   Noi vă oferim o gamă variată de utilaje de foarte bună calitate Germană.                       Veniți la noi și vă oferim utilaje care vor ajuta la creșterea semnificativă a productivității în ferma dumneavoastră. Pregătiți direct terenul și apoi doar semănați sau odată cu semănatul puteți să și fertilizezi, cu doar două dintre utilajele noastre poți face patru lucrări odată. Două lucrări și (...)

[citeste detalii]

Vaderstad

agricultura

Vaderstad

  Solul este, probabil, cea mai importantă resursă de producție din fermă. Noi vă ajutăm să creșteți productivitatea solului.                 Bine aţi venit la Väderstad !             Väderstad este o companie suedeză, familială, reprezentată în peste 30 de ţări pe tot cuprinsul globului. Compania a fost fondată în anul 1962 de către Rune Stark. Utilajele Väderstad (...)

[citeste detalii]

Corteva Agriscience- seminte Pioneer

agricultura

Corteva Agriscience- seminte Pioneer

  Semințe Pioneer   Corteva Agriscience este alături de dumneavoastră în atingerea cu succes a tuturor obiectivelor pe care le aveți în ferma dumneavoastră. Rezultatele pe care le obținem împreună, an de an, nu sunt întâmplătoare. Acestea vin în urma unei strategii Corteva Agriscience care pune fermierul și nevoile sale în centrul activității sale.   Cum reușim aceasta? Fiind un "market-driver", adică o companie care se concentrează pe nevoia de produse performante (...)

[citeste detalii]

produse de la 1 la 6 din 10