Filtrare

RESETEAZA

horticultura

Euforia precipitațiilor...și totuși, să nu fim luați prin surprindere!

Precipitațiile căzute în ultima perioadă alternează volumetric de la o podgorie la alta și chiar de la un trup viticol la altul, înregistrându-se valori de: 1-8 mm în Miniș, 4-6 mm în Odobești, 7-12 mm în Panciu, 37-46 mm în Huși, 27-38 mm în Iași, 20 mm în Cotnari, 16 mm în Sâmburești, 30 mm în Drăgășani, 11-23 mm în Jidvei, 21 mm în Mediaș, 23 mm în Oprișor, 5-20 mm în Dobrogea, precipitații înregistrate până astăzi, 4 (...)

[citeste detalii]

Euforia precipitațiilor...și totuși, să nu fim luați prin surprindere!

horticultura

Delegate - Insecticid pentru combaterea daunatorilor din pomicultura

Delegate™ - Insecticid selectiv destinat controlului larvelor de lepidoptere (omizi), a minatoarelor, tripșilor și purecilor meliferi din pomicultură.  AVANTAJE: • Spinetoram acționează rapid asupra dăunătorilor prin contact și ingestie. • Prin efectul rezidual și de lungă durată controlează un spectru larg de dăunători. • Datorită modului unic de acțiune controlează dăunătorii în diferite stadii de dezvoltare (ouă, larve/pupe/nimfe, adulți). • Partener ideal pentru alternarea tratamentelor (...)

[citeste detalii]

Delegate - Insecticid pentru combaterea daunatorilor din pomicultura

horticultura

Coacaz rosu Rovada

Rovada Este un soi cu ciorchini lungi care formează o tufă cu creștere viguroasă. Bacele sunt mari, sferice și de culoare roșie amplasate pe ciorchine lungi. Pulpa are un gust plăcut acidulat, care se menține și după coacere. Se recomandă consumul proaspăt al fructelor, dar permite și o prelucrare diversificată. Este un soi cu coacere semitimpurie. Ne puteti contacta pentru a va trimite lista completa cu speciile si soiurile pe care le comercializam la tel. 0744-597843 , 0755-76 10 21 sau email. Cu stima, Ing. Marius Tudorean

[citeste detalii]

Coacaz rosu Rovada

horticultura

Coacaz negru GOFERT

Suntem mereu gata sa va aducem tot ce este mai bun ca voi, clienti nostru sa fiti multumiti si satisfacuti. In lista nostra de arbusti avem cele mai noi soiuri de coacaz negru. GOFERT Este un soi extra-timpuriu. Se planteaza in zonele ferite de ingheturile de primavara. Are fertilitate ridicata, este foarte productiv. Tufa este erecta cu cresteri puternice. Fructele cresc intr-un ciorchin compact, sunt forte gustoase si aromate, de marime mare si foarte mare.Se pot folosi pentru consum proaspat dar si pentru procesare. Este un soi rezistent (...)

[citeste detalii]

agricultura romaneasca

horticultura

Coacaz negru Tihope

Suntem mereu gata sa va aducem tot ce este mai bun ca voi, clienti nostru sa fiti multumiti si satisfacuti. In lista nostra de arbusti avem cele mai noi soiuri de coacaz negru. Tihope Este un soi nou de coacaz negru, productive si cu fertilitate ridicata. Ca si timpurietate este mijlociu . Tufa are cresteri medii iar fructele sunt mari si foarte mari. Acest soi este rezistent la boli si daunatori, si nu este afectat de temperaturile scazute din timpul iernii. Fructele se pot folosi proaspete, la deserturi sau pentru procesare. Dispunem de (...)

[citeste detalii]

Coacaz negru Tihope

horticultura

Afinul canadian sau Saskatoon

Pentru a fi mereu pregatiti in intampinarea cererilor clientilor nostri introducem in lista noastra mereu cele mai cerute si noi specii si soiuri de fructe. In lista noastra gasiti plante de afin canadian SASKATOON. Plantele sunt de un an la ghiveci de P9 sau P11. Plante sanatoase, rezistente si viguroase. Dispunem de diverse soiuri adaptate conditiilor climatice din Romania. Ne puteti contacta pentru a va trimite lista completa cu speciile si soiurile pe care le comercializam la tel. 0744-597843 , 0755-76 10 21 sau email. Cu stima, Ing. Marius (...)

[citeste detalii]

Afinul canadian sau Saskatoon
produse de la 1 la 6 din 405