Poveste de succes. Dulceata de Poveste a lui Razvan Rusu

    


               Sunt Răzvan și am 24 de ani, iar după cinci ani de studenție la Cluj (Economie Agroalimentară), am găsit un sat în Munții Gurghiului unde am simțit că trebuie să fac ceva de care să povestească lumea. Așa mi-a venit ideea de a face dulceață împreună cu sătenii din Idicel Pădure, care m-au ajutat la culesul fructelor, iar pentru preparare am găsit-o pe doamna Veronica alături de care fac o dulceață de poveste! Ce facem noi e simplu, vin sătenii cu fructele, iar noi le punem pe sobă la foc de lemne și îi dăm gustul. Cu povestea/dulceața mea am ajuns, la Paris, Londra și de curând la Koln.


              Ai ales sa produci dulceață. De ce?
         Fac dulceață pentru că mi s-a oferit o oportunitate bună în condițiile în care lumea caută gusturi autentice și găsesc rar, sau le găsesc doar pe etichetă nu și în borcane. Dulceața mea e un produs bun, pe care vreau să îl vând ca atare, folosind mijloace moderne și civilizate de comerț.

          Cum a pornit Dulceata Lu’ Razvan  şi cum a evoluat?

        Dulceața a pornit din fundul curții și a ajuns într-o fabrică nouă care este defapt o casă țărănească cu un flux tehnologic, când zic tehnologic să nu te gândești la o linie de producție ci o sobă și mai multe încăperi. Proiectul este la început, sunt în etapa în care îmi fac fundația business-ului, respectiv o unitate de producție frumoasă, o relație cu clienții cât mai bună printr-o abordare inteligentă. 
 
 


Sursa video: AgroTV.ro