Filtrare

RESETEAZA

agricultura

20.09.2016

Toamna se numară beneficiile TMR de la Agromalim 2016

Titan Machinery România a revenit în acest an la cel mai mare târg de agricultură din vestul României și unul dintre cele mai importante la nivel național - târgul Agromalim 2016 de la Expo Arad, desfășurat în perioada 08 – 11 Septembrie 2016, prezentând publicului național și internațional prezent, cele mai faimoase utilaje agricole de pe piață. Ediția cu numărul XXVII a târgului internațional de agricultură a atras numeroși fermieri din toate colțurile țării, dar și din (...)

[citeste detalii]

Toamna se numară beneficiile TMR de la Agromalim 2016

agricultura

13.09.2016

Portret de final de sezon de rapiţă; Performanţe deosebite ale hibrizilor DEKALB

Dintre toate sectoarele economiei, afectate mai mult sau mai puţin de variabilitatea climatică, agricultura rămâne cea mai vulnerabilă, dată fiind dependența de evoluția vremii pe parcursul perioadei de vegetație a culturilor, precum şi creşterea duratei şi a intensității fenomenelor meteorologice periculoase în contextul încălzirii globale. Pe lângă imprevizibilitatea fenomenelor naturii, obţinerea producţiilor scontate este mult influenţată de factorii tehnologici şi de agenţii fitopatogeni, dar şi (...)

[citeste detalii]

Portret de final de sezon de rapiţă;      Performanţe deosebite ale hibrizilor DEKALB

agricultura

Tractorul viitorului CASE IH

CASE IH a prezentat în aceste zile un concept de tractor fără cabină, autonom, care deși pare desprins din filmele ștințifico-fantastice, nu este departe de a ajunge în viitor și în ferme, dat fiind faptul că tehnologia care îI ghidează este deja disponibilă agricultorilor, care s-au obisnuit cu sistemele pentru agricultura de precizie.                        ”Noi oferim deja sisteme Lenkautomatik- și telematice pentru controlul de la distanță (...)

[citeste detalii]

Tractorul viitorului CASE IH

agricultura

Combina Class Dominator 108 SL

Combina Class Dominator 108 SL dotata cu aer conditionat,echipament paioase,tocator,ore functionare 2800,detalii suplimentare la nr 0728243844 . 15000€ negociabil

[citeste detalii]

Combina Class Dominator 108 SL

agricultura

Saci din folie

Va oferim saci LDPE natur, neimprimati, dimensiune 800x1400x0,12 mm, au in compozitie aditiv antialunecare, pret - 2 ron/buc fara TVA.

[citeste detalii]

Saci din folie

agricultura

Filtru polen la pret redus !

Filtru polen ( cod „romcarbon” FA P2495), potrivit pentru urmatoarele marci auto - Seat Leon I, Seat Ibiza III; Skoda Superb, Skod Octavia I; Volkswagen Passat 1,6; 1,9 TDI;1,8 T. Stoc curent: 121 bucati. Pret lista – 9, 5 lei. Pret redus: • 1 buc: 9, 3 lei • 2-5 buc: 8, 8 lei • 5 < buc: 8, 4 lei. Preturile sunt in conditii franco-depozit si nu contin TVA. Preturile reduse sunt valabile in limita stocului disponibil. Livrarile se pot efectua la circa 3-4 zile de la primirea comenzilor. Persoane de contact : Stefan (...)

[citeste detalii]

Filtru polen la pret redus !
produse de la 1 la 6 din 1588