Filtrare

RESETEAZA

agricultura

Agromalim 2017 (7-10 Septembrie), Expo Arad

Agromalim - 28 de ediții pentru cel mai important eveniment agricol din Vestul României Cu o experienţă şi tradiţie de 27 de ani în organizarea evenimentelor agricole, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad propune şi în acest an o ediţie specială pentru unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul agriculturii din România - a 28-a ediţie a târgului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim, ediție care se va desfășura în (...)

[citeste detalii]

Agromalim 2017 (7-10 Septembrie), Expo Arad

agricultura

TRACTOARE OPTUM CVX - eficiență optimă

2 modele de la 271 la 300 CP Tractoarele din gama Optum CVX se diferenţiază de celelalte utilaje de acelaşi tip prin design-ul complet inovator şi cabina extrem de  confortabilă. În această gamă, sunt incluse două modele prevăzute cu motoare care dezvoltă puterea maximă de 288, respectiv 313 cai putere. Având un excelent raport putere-greutate, tractoarele Optum CVX sunt foarte versatile şi pot executa o mare varietate de lucrări în orice condiţii de lucru.   EFICIENŢĂ OPTIMĂ Tractoarele din gama (...)

[citeste detalii]

TRACTOARE OPTUM CVX - eficiență optimă

agricultura

Lythrum hyssopifolia L.

1.Familia: Lythraceae 2.Denumirea populară:  - 3.Tipul plantei: dicotiledonată 4 .Perioada de vegetaţie: 1 an 5. Descriere plantă:  Plantă glabră, suriu-verzuie, cu aspect variabil, tulpina simplă sau ramificată, frunze alterne, mai rar opuse, cele bazale eliptice, cele mijlocii lanceolate, frunzele superioare liniare; flori roşu-liliachii, câte 1 la axila frunzelor, scurt pedicelate, capsulă cilindrică, uşor comprimată, seminţe numeroase, mici, brune.  6. Perioada de germinare: IV 7.Perioada de înflorire: (...)

[citeste detalii]

Lythrum hyssopifolia L.

agricultura

20.07.2017

Fermierii campioni la rapiță din județul Teleorman

Și în acest an, fermierii care au mizat pe culturile de rapiță înființate cu hibrizi DuPont Pioneer au avut numai motive de bucurie. În multe ferme din țară s-au înregistrat producții de peste 4 tone/hectar, iar femierii campioni sunt hotărâți ca și anul viitor să parieze pe cultura regină – rapița. Vă propunem prezentarea fermierilor campioni, pentru a-i crede pe cuvânt și vom începe cu cei din județul Teleorman.   Cosmin Băcanu lucrează 1.100 de hectare în localitatea (...)

[citeste detalii]

Fermierii campioni la rapiță din județul Teleorman

agricultura

Lithospermum arvense, mărgeluşe

1.Familia: Boraginaceae 2.Denumirea populară:  mărgeluşe  3.Tipul plantei: dicotiledonată 4 .Perioada de vegetaţie: 1-2 ani 5. Descriere plantă:  Plantă păroasă, cu rădăcina pivotantă, tulpini de 10-30 cm, ramificate sau nu, frunze verzi-cenuşii, cele bazale spatulat-ovate, lipsesc la înflorire, cele superioare lanceolate, sesile, păroase; flori mici, solitare, alb-verzui, rar albăstruie, cu corola hipocrateriformă, nucule brunii, acute la vârf.  6. Perioada de germinare: IV-V; IX-X 7.Perioada (...)

[citeste detalii]

Lithospermum arvense, mărgeluşe

agricultura

19.07.2017

Titan Machinery Formează Cariere

Titan Machinery, unul dintre cei mai mari dealeri de utilaje agricole și de construcții din lume a intrat pe piața românească în 2011, România fiind prima țară din Europa în care s-a instalat. Ulterior, compania și-a făcut un plan de expansiune, care are în vedere extinderea ariei de acoperire, prin deschiderea de noi puncte de lucru, pe parcursul a mai multor ani și formarea unei echipe dedicate de experți pentru a simplifica și îmbunătăți operațiunile clienților și a contribui la creșterea (...)

[citeste detalii]

Titan Machinery Formează Cariere
produse de la 1 la 6 din 1744