Filtrare

RESETEAZA

agricultura

Erophila verna A. Mey., flămânzică

1.Familia: Brassicaceae 2.Denumirea populară:  flămânzică 3.Tipul plantei: dicotiledonată 4 .Perioada de vegetaţie: 1 an 5. Descriere plantă:  Plantă cu rădăcini subţiri, ramificate, tulpini de 2-15 cm, Frunze în rozetă, ovate, obovate sau lanceolate, racem scurt şi des cu flori albe, cu petale adânc bifidate, silicule eliptice, cu seminţe brune, numeroase, foarte mici. 6. Perioada de germinare: II-III; X 7.Perioada de înflorire: II-IV; X 8.Modul de înmulţire: seminţe 9. Numărul de (...)

[citeste detalii]

Erophila verna A. Mey., flămânzică

agricultura

Erodium cicutarium L., pliscul cocorului

1.Familia: Geraniaceae 2.Denumirea populară:  pliscul cocorului 3.Tipul plantei: dicotiledonată 4 .Perioada de vegetaţie: 1 an 5. Descriere plantă:  Plantă înaltă de 5-50 cm, cu tulpini pubescente în parte terminal şi frunze penat-sectate, stipulate, inflorescenţe cu 5-10 flori, petale liliachii-rozee, rar albe, rostrul fructifer de 2-5 cm, răsucit. 6. Perioada de germinare: IV-IX 7.Perioada de înflorire: IV-X 8.Modul de înmulţire: seminţe 9. Numărul de seminţe generate de o plantă: 200-600 10. (...)

[citeste detalii]

Erodium cicutarium L., pliscul cocorului

agricultura

Testimonial DKC 4351 - Micu Cosmin

Unul dintre cei mai performanți fermieri români este Micu Cosmin, un fermier din Arad, care a obținut o producții record cu hibrizii DKC 4351. Acesta este administratorul companiei SC PROCEREAL AGROSAN SRL, care exploatează o suprafață de teren de 1100ha dintre care 100ha sunt cultivate cu porumb, exclusiv DEKALB. În 2016 a cultivat și hibrizi clasici dar și hibrizi noi printre care și DKC 4351. La DKC 4351 a avut o producție de 11t/ha la o densitate de 60.000 de boabe semănate.      

[citeste detalii]

Testimonial  DKC 4351 - Micu Cosmin

agricultura

Eriochloa villosa Thunb.

1.Familia: Poaceae 2.Denumirea populară:  - 3.Tipul plantei: monocotiledonată 4 .Perioada de vegetaţie: 1 an 5. Descriere plantă:  Tufele sunt formate din 8-13 fraţi, cu tulpini de obicei erecte, care pot depăşi 1 m, de tip pai, cu noduri şi internodii păroase în partea superioară. La nodurile inferioare pot înrădăcina. Frunzele sunt liniare, au limbul plat, păros pe faţa superioară, mai lat la bază şi cu margini aspre, una dintre margini putând fi ondulată. Teaca frunzei este uneori umflată, glabră (...)

[citeste detalii]

Eriochloa villosa Thunb.

agricultura

Erigeron annuus L.

1.Familia: Asteraceae 2.Denumirea populară:  - 3.Tipul plantei: dicotiledonată 4 .Perioada de vegetaţie: bianuală-perenă 5. Descriere plantă:  Plantă cu tulpină sub 1 m, bogat ramificată, frunze ovat-lanceolate, rar păroase. Calatidii cu flori sterile albe, uneori violacei şi flori tubuloase galbene, în mijloc. Achene cu papus. 6. Perioada de germinare: - 7.Perioada de înflorire: VII-VIII 8.Modul de înmulţire: seminţe 9. Numărul de seminţe generate de o plantă: - 10. Perioada existenţei seminţelor (...)

[citeste detalii]

Erigeron annuus L.

agricultura

Gestionar depozit – Punctul de lucru Oradea si Punctul de lucru Roman/Cordun

Titan Machinery România, parte a grupului Titan Machinery Inc., unul dintre cei mai mari dealeri de echipamente agricole și de construcții din lume, vă invită să vă alăturați echipei noastre.    Gestionar depozit – Punctul de lucru Oradea și Punctul de lucru Roman/Cordun Responsabilități: -       Gestionează stocul fizic de piese de schimb aflat în punctul de lucru: Ø  preia marfa livrată de furnizori și verifica concordanța dintre actele însoțitoare ale (...)

[citeste detalii]

Gestionar depozit – Punctul de lucru Oradea si Punctul de lucru Roman/Cordun
produse de la 1 la 6 din 1636