Filtrare

RESETEAZA

Biochem

agricultura

Biochem

    Misiunea noastra este de a crea parteneriate atât cu clienții, cât și cu furnizorii.  Biochem SRL este o companie cu capital 100% românesc. Încă de la înfiinţerea sa în anul 1991 a continuat să crească, iar acest lucru se reflectă în creșterea cifrei de afaceri anuale și în creșterea investițiilor, devenind una dintre firmele de top pe piata de distribuție de produse pentru protecția plantelor, semințe și soluții pentru agricultura bio. Echipa noastră este formată (...)

[citeste detalii]

Horsch Maschinen GmbH

agricultura

Horsch Maschinen GmbH

   Noi vă oferim o gamă variată de utilaje de foarte bună calitate Germană.                       Veniți la noi și vă oferim utilaje care vor ajuta la creșterea semnificativă a productivității în ferma dumneavoastră. Pregătiți direct terenul și apoi doar semănați sau odată cu semănatul puteți să și fertilizezi, cu doar două dintre utilajele noastre poți face patru lucrări odată. Două lucrări și (...)

[citeste detalii]

Vaderstad

agricultura

Vaderstad

  Solul este, probabil, cea mai importantă resursă de producție din fermă. Noi vă ajutăm să creșteți productivitatea solului.               Bine aţi venit la Väderstad !             Väderstad este o companie suedeză, familială, reprezentată în peste 30 de ţări pe tot cuprinsul globului. Compania a fost fondată în anul 1962 de către Rune Stark. Utilajele Väderstad au dobândit (...)

[citeste detalii]

DuPont PIONEER - Seminte

agricultura

DuPont PIONEER - Seminte

  Semințe DuPont Pioneer   DuPont Pioneer este alături de dumneavoastră în atingerea cu succes a tuturor obiectivelor pe care le aveți în ferma dumneavoastră. Rezultatele pe care le obținem împreună, an de an, nu sunt întâmplătoare. Acestea vin în urma unei strategii DuPont Pioneer care pune fermierul și nevoile sale în centrul activității sale.   Cum reușim aceasta? Fiind un "market-driver", adică o companie care se concentrează pe nevoia de produse performante (...)

[citeste detalii]

Monsanto România

agricultura

Monsanto România

        SEMINȚE DEKALB   Seminţele comercializate de compania Monsanto sunt produse sub marca Dekalb. Experiența celor 70 de ani în domeniul agricol conferă produselor Dekalb calități agronomice şi de producţie deosebite. Fermierii utilizează produse marca Dekalb pentru a obţine rezultate de top, sezon după sezon. Pe lângă hibrizii exclusivi de porumb, Dekalb oferă o linie completă de seminţe ce include: rapiţă şi soia.   Inovație continuă este spiritul care dă performanţa (...)

[citeste detalii]

Titan Machinery România

agricultura

Titan Machinery România

    AJUTĂM PRODUCATORII SĂ SATISFACĂ CEREREA CRESCUTA A PRODUSELOR AGRICOLE            Cererea de produse agricole la nivel mondial continuă să crească iar utilajele agricole trebuie să respecte norme de emisii tot mai stringente. Datorita faptului că suntem recunoscători tuturor celor care au ales să aiba încredere în brandul Case IH pentru creșterea afacerilor pe care le gestionează, am dezvoltat o serie largă de sisteme inovatoare ce vă pot ajuta să faceți fată acestor (...)

[citeste detalii]

produse de la 1 la 6 din 8