Filtrare

RESETEAZA

Noua serie CASE IH Axial-Flow 250

Brandul american de renume mondial, CASE IH, a lansat pe piața internațională noua serie 250 de combine Axial-Flow. Combinele dispun de noi funcții automate, concepute pentru a le permite operatorilor să maximize cu mai multă ușurință performanțele utilajelor, în ceea ce privește productivitatea de lucru și calitatea recoltelor. CASE IH aduce pe piață această serie pentru anul 2019, înlocuind modelele existente 7240, 8240 și 9240.     Află mai multe detalii despre combinele Case IH: www.titanmachinery.ro (...)

[citeste detalii]

Recoltarea hibridului de rapiță PT225 de la Agrozootehnica Adunatii Copaceni, Giurgiu

În acest an, la fel ca și în anii precedenți, cei de la societatea SC Agrotehnica Adunatii Copăceni SA din Giurgiu, mai exact în ferma domnului inginer Pascu Mihai, au ales genetica Pioneer la cultivarea rapiței pe o suprafață semnificativă.   Într-un an ca acesta, un an caracterizat de condiții grele din punct de vedere al fluviometriei, cultura arată extraordinar de bine.   În fermă, pentru acest an, au ales trei hibrizi din portofoliul Pioneer, respectiv hibridul PT234, hibridul PT264 și (...)

[citeste detalii]

Rapița DEKALB nu se scutură! - interviu Florian Gug

Domnul Florian Gug are o colaborare de peste 15 ani cu DEKALB, grindina din luna iunie a arătat încă odată toleranța la scuturare a hibrizilor DEKLAB. Apreciem colaborarea și loialitatea domnului Florian Gug față de hibrizii DEKLAB.  

[citeste detalii]

Protecția DEKALB - 732 ha - SC AGROVERA SRL

  Culcea Ilie - Director General SC AGROVERA SRL, Jud. Teleorman   A semănat cultura de rapiță in 2016 pe o suprafata de 1000 ha. În 2016 a avut o experiență mai puțin reușită deoarece din cele 1000 ha semănate, datorită secetei, 732 ha au fost afectate.  Acest program de protecție a fost o șansă pentru acesta.  Fiind beneficiar al programului "Protecție Dekalb", a fost despăgubit pe întreaga suprafață de 732 ha.        

[citeste detalii]

CASE IH & VADERSTAD

Case IH și Vaderstad au arătat ce pot într-o demonstrație în câmp.        

[citeste detalii]

Cum verifici autenticitatea produselor Pioneer cu ajutorul hologramei DUPONT IZON

- verificați QR codul care are seria # încorporată în URL. - confirmați/validați cu o aplicație smartphone gratuită - se va afișa o animație Pioneer IZON și vă trimite spre link-uri  web sau marketing.    

[citeste detalii]

CASE IH - de 175 de ani în sprijinul dumneavoastră!

Sărbătorim trecutul, Privind spre viitor! Enciclopedia tehnicii agricole mondiale a început în 1842 și performează cu maximă intensitate și astăzi, după 175 de ani.   CASE IH, un lider global în utilaje agricole, începe un an de sărbătoare, marcând aniversarea a 175 de ani, la sediul central al brand-ului american, în localitatea Racine, Wisconsin, din Statele Unite ale Americii. Pe malul râului Root, fondatorul Jerome Increase Case a stabilit în localitatea Racine, să lucreze la (...)

[citeste detalii]

produse de la 1 la 7 din 235