Filtrare

RESETEAZA

Societatea Agricola COMBINATUL AGROINDUSTRIAL Curtici

           Istoric:  Societatea Agricola COMBINATUL AGROINDUSTRIAL Curtici a luat fiinta în anul 1991 prin asocierea libera a proprietarilor de pamânt din orasul Curtici, pe scheletul fostului CAP – Lumea Noua Curtici, initial cu 75 membrii fondatori (...)

[citeste detalii]

Complexul Agroindustrial CurticiTractoare CAI CURTICISECTIE MECANIZARE CAI CURTICI5

Ferma Coremans - Fermier Crescator vaci de lapte

             Denumirea societății/ fermei:   SC COSTI ZOOTEHNIA SRL Numele și prenumele administratorului:  MYRA COREMANS Efectiv total de bovine:  500 capete Vaci lapte: 350 capete Producția medie/zi/ cap de vacă: 28.6 kg Producția medie/ (...)

[citeste detalii]

Asteptare MulsCelule SilozCuratare alei

S.C. V&S Lactoland Company S.R.L.

Denumirea societății/ fermei:  S.C. V&S Lactoland Company S.R.L.   Numele și prenumele administratorului:  Vermue Henrico Efectiv total de bovine:  600 Vaci lapte: 214 Producția medie/zi/ cap de vacă: 26 kg Producția medie/ lactație incheiată:  8.500 kg (305 (...)

[citeste detalii]

in ateptare furajuluisala mulsvaci furaje

EcoFruct Sultana, povestea unei tinere absolvente care a mizat pe cultivarea pomilor fructiferi

    Agroproiect de succes: EcoFruct Sultana, povestea unei tinere absolvente de Psihologie care a mizat pe cultivarea pomilor fructiferi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a prezentat agroproiectul de succes al unei tinere licenţiate în psihologie, Adina Popa, care (...)

[citeste detalii]

Pere mici

Ferma AGL Curtici

         Scurt istoric AGL Curtici           Cresterea vacilor cu lapte constituie o activitate traditionala a   familiei Tasedan. Activitatea devenind pasiune, fapt ce a determinat extinderea exploatatiei de la nivel de subzistenta pana la (...)

[citeste detalii]

AlexTasedandisplaysalamulssiloz grau6

Centrul viticol Segarcea

         Centrul viticol Segarcea este situat în centrul Câmpiei Olteniei, în județul Dolj, la circa 25 km sud de Craiova și la 10 km vest de Jiu și cuprinde plaiurile Segarcea, Lipovu, Valea Stanciului, Dealul Robilor, potrivit acad. Valeriu V. Cotea și (...)

[citeste detalii]

Centrul viticol Segarcea

Secretele unei afaceri profitabile cu afine din Horezu

           Fructele de pădure au fost întotdeauna o delicatesă prețioasă pentru străini, dar și o aromă plăcută pentru afacerile autohtone. Valorificarea acestora peste hotare a fost și este în continuare piatra de încercare pentru mulți investitori (...)

[citeste detalii]

Secretele unei afaceri profitabile cu afine

Reportaj Titan Machinery «Ascensiunea unei ferme de familie, de la bunic la nepot»

Agricultura din România se bucură și astăzi la fel cum se bucura și ieri de tinerii săi dezvoltatori. Tineri care, pe lângă puterea de muncă și spiritul întreprinzător și inovator al acestei generații, au întreprins și pasiunea de a face această industrie să fie (...)

[citeste detalii]

Ascensiunea unei ferme de familie, de la bunic la nepotAscensiunea unei ferme de familie, de la bunic la nepot 1Ascensiunea unei ferme de familie, de la bunic la nepot 2

SC ELECTRICA SRL - ferma vaci cu lapte

 Denumirea societatii/ fermei:    SC. ELECTRICA .SA Numele si prenumele administratorului:  BACANU NICOLAE Efectiv total de bovine:  72 capete Vaci lapte: 45 capete Productia medie/zi/ cap de vaca: 21 kg Productia medie/lactatie incheiata: 6,300 kg  Media (longevitate (...)

[citeste detalii]

remorcatehnologicavacifurajeimagine ferma

Microferma ecologica Biodumbrava

 Microferma ecologica Biodumbrava este deschisa tuturor doritorilor de a achizitiona produse organice. Gama de produse oferite face parte din categoria legumelor cultivate conform tehnologiilor de productie biologica reglementate la nivel european. Achizitionarea poate fi facuta direct din microferma, (...)

[citeste detalii]

Microferma Biodumbrava (1)Microferma Biodumbrava (2)Microferma Biodumbrava (3)
produse de la 1 la 10 din 19