Fermierii aleg hibrizii Clearfield RAPOOL: Veritas CL, Phoenix CL, Duplex CL

Fermierii aleg RAPOOL

Opiniile fermierilor cu privire la hibrizii comercializati de compania Rapool. Aceștia sunt multumiți de performanța și calitatea producției. 

ING. JAN BORS, SC INTERAGROALIMENT SRL/ ONESTI, JUD. BACAU
"Începând cu anul 2013 avem în cultură hibrizii de rapiță RAPOOL, obținând constant peste 4.000 kg/ha. Cu toate că anul 2015 a fost un an agricol dificil am fost foarte mulțumit de VERITAS CL care are o vigoare bună din toamnă, rezistență la ger, producții ridicate și constante la aplicarea unei tehnologii pe măsură. Cu siguranța destinată hibrizilor de rapiță RAPOOL va crește considerabil."

ADMINISTRATOR MERLAN ANDREI, II MERLAN ANDREI/ suprafața- 280 hectare, SCÂNTEIA, Jud. Ialomița
"Cultiv în ferma mea de multă vreme hibrizii de rapiță RAPOOL încă de la apariția lor pe piață. Anul acesta agricol am avut o suprafață de 120 hectare disponibilă pentru cultura de rapiță din care 60 de hectare au fost semănate cu hibridul SHERPA și 60 de hectare cu hibridul VERITAS CL, hibrizi de la care astept o producție de peste 4.000kg/ha. Voi cultiva în continuare hibrizii de rapiță RAPOOL pentru că sunt stabili și au un potențial mare de rpoducție."

Tehnologia Clearfield a reprezentat un nou pas în agricultură și după prima fază de testări prudente fermierii au avut experiențe foarte promițătoare cu această nouă tehnologie.
Combinația de genetică inovatoare (tolerante la erbicide Clearfield) și un spectru larg de erbicide a avut ca rezultat o dezvoltare a culturilor mult mai ușor de gestionat, fiabilă, și un control excelent al tuturor dăunătorilor cheie.

La RAPOOL am urmat propria noastră strategie și am dezvoltat imediat viitoarele generații Clearfield după introducerea pe piață a lui SUNSET CL în 2011. EDMAX CL și VERITAS CL au fost urmate de actuala generație, PHOENIX CL, care a simbolizat un nou nivel de al producției pe piața Clearfield.

Astăzi, ameliorarea hibrizilor Clearfield reprezintă o parte importantă a strategiei RAPOOL de ameliorare. Șansa de a oferi hibrizi noi, bine adaptați, dumeavoastră, clienților, este parte din strategia companiei noastre. Prin urmare, acum câțiva ani am stabilit o rețea internațională de testare dezvoltată în diverse țări pentru a include cele mai recente cunoștințe în dezvoltarea soiurilor.

Dorim să confirmăm că RAPOOL va continua să introducă noi hibrizi Clearfield® pe piața semințelor de rapiță. Vom dezvolta împreună cu dumneavoastră, binecunoscutul nostru parteneriat de încredere din trecut. 

Pentru detalii suplimentare despre hibrizii Rapool România: mihaela.radu@saaten-union.ro