GastroPan 2013 (11-14 Aprilie) Pantelimon Cel mai mare targ de panificație, cofetărie

      

        GastroPan 2013 - Cel mai mare târg de panificație, cofetărie și alimentație publică
           

              În intervalul 11-14 aprilie, la noul centru Exporom din localitatea Pantelimon se va desfășura ediţia a V-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificaţiei, al cofetăriei şi al ospitalităţii.
Sute de furnizori de echipamente, materii prime, tehnologii şi soluţii pentru afacerile de profil vor sosi din întreaga lume pentru a expune pe o suprafaţă de peste 10.000 mp, ultimele inovaţii din domeniu.

            Programul bogat în demonstraţii şi concursuri vor impune noi produse pe piaţa de profil. Soluţiile prezentate la expoziţie se adresează atât specialiştilor, cât și publicului larg, fiind un punct de legătură între furnizori, producători şi consumatori. Pâinea, produsele de patiserie, sandvişurile, torturile, deserturile sau preparatele culinare complexe pe care le vor putea admira şi degusta vizitatorii, respectă tendinţele actuale de pe piaţă, precum caracterul hrănitor, gustos şi sănătos al alimentelor.


             În acelaşi timp, operatorii de cofetării, brutării sau restaurante aflate în căutarea unor noi nişe de afaceri sau a unor oportunităţi de dezvoltare a activităţii, vor regăsi la GastroPan cele mai eficiente oferte de ingrediente, tehnologii şi echipamente de la furnizori din întreaga lume. Vizitatorii vor avea ocazia de a testa cele mai noi ingrediente şi reţete, de a urmări modul de funcţionare al celor mai moderne echipamente, dar şi de a experimenta cele mai recente tehnologii de producţie.


           Demonstraţiile susţinute, printre care sesiunile de coacere a pâinii, tehnicile de sculptură în legume, fructe, zahăr, ciocolată sau marţipan, precum şi programele de preparare a îngheţatei artizanale sau show-urile de gătit dinamice transformă expoziţia într-un spaţiu al inovaţiei şi al creativităţii. La GastroPan îşi vor măsura talentul cei mai buni brutari, cofetari şi bucătari din ţară, fiind desemnate Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2013.
      

 

            La GastroPan 2013 sunt aşteptaţi peste 20.000 de vizitatori. Toate detaliile despre eveniment, precum şi condiţiile de participare pentru expozanţi se regăsesc pe pagina oficială a expoziţiei www.gastropan.ro.

 

 

        DESPRE EVENIMENT


           GastroPan este cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică organizat pe piaţa autohtonă de profil şi unul dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est. Evenimentul prezintă cele mai noi şi mai eficiente ingrediente, echipamente şi tehnologii de producţie. Produsele finite lansate la expoziţie, concursurile şi demonstraţiile practice din program contribuie la dezvoltarea pieţei de profil.

           Peste 100 de concurenţi înscrişi la concursurile GastroPan 2013!
       Dincolo de oferta variată de soluţii expuse, târgul GastroPan este apreciat şi pentru concursurile de specialitate pe care le găzduieşte. Talentele descoperite în cadrul acestora au garanţia unei cariere profesionale de succes, în timp ce produsele prezentate în concurs devin vedete în vânzările brutăriilor, cofetăriilor şi restaurantelor.
          La cele 9 categorii ale concursurilor GastroPan s-au înscris deja peste 100 de specialişti ai breslei - brutari, cofetari şi bucătari. Competiţiile au scopul de a promova aceste meserii dar şi de a impune noi tendinţe pe piaţa de profil, ajutând producătorii cu idei de diversificare a produselor oferite consumatorilor.
         

          Premiem Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2013!
Cele mai râvnite premii vor fi trofeele Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului, dar competiţiile vor fi la fel de strânse la secţiunile de Creaţie Artistică, unde concurenţii îşi vor pune la încercare creativitatea realizând piese artistice impresionante din aluat de panificaţie, ciocolată, zahăr sau marţipan.
            Secţiunile, categoriile şi tematicile concursurilor GastroPan sunt disponibile pe www.gastropan.ro
.

            Participarea la concursuri este gratuită, iar câştigătorii vor fi recompensaţi de către organizatorii concursurilor cu zeci de cupe, medalii şi diplome. Dacă furnizaţi soluţii pentru domeniul panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice,puteţi susţine concursurile GastroPan prin sponsorizare. Detalii la telefon 0266-219.392 sau pe adresa info@gastropan.ro.

     GASTROPAN 2013 ÎN CIFRE


-   120 de expozanţi din 24 de ţări
-    10.000 mp spaţiu de expunere
-    60% expozanţi români, 40% expozanţi străini
-    20,000 vizitatori specialişti aşteptaţi
-    a 5-a ediţie, în creştere cu 70% faţă de anul trecut

              
               Expoziţia GastroPaneste cea mai bună platformă ce reuneşteproducători, operatori, furnizori şi specialişti din domeniile panificaţiei, cofetăriei, gelateriei şi alimentaţiei publice. Oferta largă de echipamente, ingrediente şi tehnologii expusă, demonstraţiile practice susţinute de specialişti premiaţi la nivel internaţional şi concursurile care vor desemna Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului, transformă expoziţia într-un spaţiu al inovaţiei şi al creativităţii.
             Pentru a vizita expoziţia accesaţi pagina www.gastropan.ro şicompletaţiTalonul de Acces Gratuit.
            Expoziţia GastroPan este organizată de societatea BORO-INFO
            Redacţia revistelor de specialitateBRUTARUL-COFETARUL şi GASTROMEDIA.

 

Contact:

Daniel MAIOR
Manager PR |GastroPan 2013
Telefon: 0266 219.392 | pr@gastropan.ro 

                                                        

                     Mai multe detalii pe : WWW . . RO