Gastropan 2015 (19-21 martie ), Târgu Mureș

 Gustul, inovaţia, arta şi tehnologia îşi dau întâlnire în perioada 19-21 martie 2015, în cadrul ediţiei a şaptea a expoziţiei GastroPan. Pe lângă gama completă de soluţii şi tehnologii pentru afacerile din panificaţie, cofetărtie şi HoReCa, evenimentul va dezvălui tendinţele şi talentele din domeniu, prin programul bogat în demonstraţii şi prin concursurile care vor premia Pâinea şi Tortul Anului 2015.

      GastroPan va găzdui, la Centrul Expo President din Târgu Mureş, standurile a peste 130 de furnizori din panificaţie, cofetărie şi HoReCa, care îşi vor prezenta ofertele celor 20.000 de vizitatori invitaţi - antreprenori şi specialişti din industria de profil.

           Mix de tradiţii şi inovaţii culinare
 
         La standurile GastroPan vizitatorii vor urmări, de la procedeele artizanale de coacere a pâinii, până la cele mai inovatoare tehnologii de producţie. Vor descoperi cele mai noi sortimente de îngheţată artizanală, ultimele tendinţe din cofetării şi ciocolaterii şi noutăţile din gastronomie şi HoReCa.
       Vizitând expoziţia puteţi experimenta, alături de demonstratori de top din ţară şi din afară, tehnicile decorării torturilor, sculptura în fructe şi legume, modelarea zahărului caramelizat sau a pastei de zahăr. Totodată veţi admira numeroasele piese artistice, platourile culinare de excepţie şi cele mai bune produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, care vor defini tendinţele pieţei în 2015.
 
       Cea mai mare expoziţie est-europeană de profil
 
               GastroPan este cea mai importantă expoziţie de profil pe piaţa românească şi totodată un eveniment etalon la nivel european. Această idee este împărtăşită de către asociaţiile de profil din ţară (ROMPAN; ANAMOB, ANBCT) dar şi pe plan extern, chiar de către Peter Becker, preşedinte al Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor (UIBC), care va fi prezent pentru a patra oară la eveniment.
 
        Decernarea trofeelor Pâinea şi Tortul Anului 2015
 
         GastroPan va găzdui totodată cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor, dar şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa. Cele 8 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Pâinea şi Tortul Anului 2015, vor aduce în prim plan creativitatea concurenţilor, produsele din concurs devenind sursele de inspiraţie ale producătorilor şi totodată preferinţele consumatorilor.
 
 
     EXPOZIŢIA GASTROPAN 2015 SE POATE VIZITA ÎN INTERVALUL ORAR 10-18, PE BAZĂ DE INVITAŢIE SAU TALON DE ACCES. TALOANELE DE ACCES POT FI DESCĂRCATE ŞI COMPLETATE PE WWW.GASTROPAN.RO.
 
     Pentru a afla detalii concrete despre soluţiile şi atracţiile pe care le puteţi experimenta la standurile GastroPan, accesaţi pagina www.gastropan.ro. Pe site-ul expoziţiei mai puteţi urmări galerii foto de la ediţiile anterioare. Informaţii actualizate despre eveniment găsiţi şi pe pagina de Facebook GastroPan.
 
 

Contact ORGANIZATORI: 0266-219.392 | 0733-313.042
GastroPan 2015
Departament Media & PR
E-mail: pr@gastorpan.ro
Telefon: 0266-219.392 | Mobil: 0724-400.287